Tervetuloa viihtyisään kahvilaamme Raision Uintikeskus Ulpukkaan
Uimaleiri: 5.6.-9.6. hinta: 260€
Uimaleiri: 12.6.-16.6. Hinta: 260€
Uimaleiri: 19.6.-22.6. Hinta: 208€
Uimaleiri: 26.6.-30.6. Hinta: 260€

 

Ota yhteyttä »
 

 

 

Eeronkuja 5, 21200 RAISIO

02 438 5409

info@cafeulpukka.fi

 

Cafe Ulpukka

Cafe Ulpukka tarjoaa herkulliset suolaiset ja makeat kahvilatuotteet Raision Uintikeskuksen kävijöille sekä muille asiakkaille. Meiltä löydät monipuoliset, omassa keittiössä tehdyt herkut ja aina ystävällisen asiakaspalvelun!

Olemme avoinna viikon jokaisena päivänä uintikeskuksen aukioloaikoina, minkä lisäksi tarjoamme myös maittavan aamiaiskattauksen neljä kertaa viikossa. Arkisin myös maittava lounas!

Oletko järjestämässä juhlia? Palveluumme kuuluu myös laadukas pitopalvelu, josta voit tilata herkkuja voileipä- ja täytekakuista aina kokonaiseen juhlamenuuseen. Teemme ruoat alusta loppuun itse keittiössämme. 

Meiltä saat myös herkulliset täytekakut juhliisi!
Täytekakkujen hinnat alkaen 40€ ja erikoiskakkujen hinnat alkaen 120€.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Ota yhteyttä »

Cafe Ulpukan sydän on yrittäjä Seija Meriläinen

Cafe Ulpukan on perustanut pitkän linjan kahvilayrittäjä Seija Meriläinen. 

Seija on aloittanut Cafe Ulpukan yrittäjänä vuonna 1997 oltuaan ensin reilun vuosikymmenen ajan yrittäjänä turkulaisessa Semi Burgerissa. Tausta suositun Semi Burgerin grilliyrittäjänä näkyy loistavan asiakaspalvelun ja pitkän kokemuksen lisäksi siinä, että Semi Burgerin herkulliset grillituotteet ovat nyt tarjolla nälkäisille uimareille Cafe Ulpukassa!

Etsimme kahvilatyöntekijää ilta- ja viikonloppu vuoroihin! 

 

Vesielementti on erityisen läheinen Seijalle. Seijan kautta syntyi aikanaan myös ajatus lapsille suunnatuista uimaleireistä. Ulpukan uimaleirit ovatkin vuosien varrella saavuttaneet suuren suosion Varsinais-Suomalaisten perheiden keskuudessa.

Kahvilayrittäjyydessä parasta perus arjen lisäksi on yhteistyö Raision kaupungin kanssa, onhan Ulpukka Raision kaupungin uimahalli. Seija lähettääkin erityiskiitoksen Raision kaupungille, sillä yhteistyö kaupungin kanssa on aina sujunut joustavasti ja ideoita on saanut vuosien varrella toteuttaa vapaasti.